Szombat, 2024-10-12, 3:27 AM

HM TV
Hortobágymenti Televízió

4065 Újszentmargita Rákóczi u.125
E-mail: hortobagymentitv@gmail.com 
Tel.:+36 70 629 2995














 

Referencia videók
ENEREA
Mobil Petrol
Hetszínvirág Óvoda
Wikipédia
Naptár
«  Április 2010  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Közösségek
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 39
Statisztika

Online összesen: 6
Vendégek: 6
Felhasználók: 0
A fejezet kategóriái

Nyitólap » 2010 » Április » 12 » Polgárőr Jótékonysági Bál Újszentmargitán
11:34 AM
Polgárőr Jótékonysági Bál Újszentmargitán

Polgárőr Jótékonysági Bál Újszentmargitán 
 

Polgárőr Jótékonysági Bált rendeztek Újszentmargitán, 2010. március 6-án a helyi Művelődési Házban. Az estet a Radics Zoltánné által vezetett Tisza Színjátszó kör egyik oszlopos tagja, Radics Vivien által előadott Veres Péter Én nem mehetek el innen című verse nyitotta meg, majd Újszentmargita Község Polgármestere, Csetneki Csaba és Tóth István az Újszentmargitai Polgárőrség elnöke mondott ünnepi beszédet.

Meghívott vendégek között szerepelt még többek között Tóth Attila, a Hajdú Bihar megyei Polgárőrszövetség elnöke, Tóth József országgyűlési képviselő, Kántor Péter rendőr alezredes, a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság vezetője. Az ő beszámolóik után díjátadás következett a 2009-es évben legtöbb szolgálatot adó Polgárőrök elismerésére.

Természetesen egyetlen bál sem múlhat el anélkül, hogy ne lenne egy kis szórakozás, kultúra benne nem volt ez másképp most sem. Az első fellépő csoport az Újszentmargitai Hétszínvirág óvoda középsős és nagy csoportos gyermekei voltak, akik egy Kócbaba táncot adtak elő. Őket követte a Margitai Borisszák népdaléneklő csoport. Majd a fiatalabb generáció, az újszentmargitai Hunyadi Mátyás Általános és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény drámacsoportja foglalta el a helyét a színpadon. A csoport érdekessége, hogy 3.-tól 8.-ig minden osztály képviselteti magát a tagjai között. A drámások rendszeres szereplői az iskolai és közösségi rendezvényeknek, erre az alkalomra is nagy örömmel készültek, annál is inkább, mert a tagjai közül többen ifi polgárőrként is tevékenykednek. Ezen az estén Debreczeni Tibor: Ludas Matyi című pódiumjátékát adták elő.

Dalból sosem elég. Ezután a tavaly júliusban 55 óra 7 perces magyar népdal és nótaéneklési világ-rekordot felállított Százszorszép Dalkör magyar dalokat tartalmazó összeállítását élvezhette a népes közönség. Majd újra a Tisza Színjátszó kör tagjai szórakoztatták a megjelenteket, musical részletekkel és versekkel, majd zárásképpen megalapozva az esti tánchoz a hangulatot egy fergeteges Latin Mixet adtak elő.

Az előadások sorát Farsang Kata békéscsabai születésű szoprán énekes, korosztályának egyik legkiemelkedőbb alakja zárta. Jelenleg, a már oly sok híres énekest felnevelt- Prof. Dr. Mohos Nagy Éva tanítványa Debrecenben. Az estére egy különleges összeállítással készült, amelyek a nyár elején megjelenő Explore the classics /azaz Fedezze fel a klasszikusokat!/ című nagylemez beharangozó dalai.

A csodálatos műsor után a vendégeket az általános iskola tornatermébe egy állófogadás várta. Az est további részében pedig a talpalávalót a TÚLÉLŐK zenekar szolgáltatta. A mulatozást 10 órakor egy jó hangulatú tombolasorsolás szakította meg.

Megtekintések száma: 529 | Hozzáadta: NATENN
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: